ESO Entreprenør er en stolt sponsor av Frisk Asker ishockeyklubb, og ser på dette som et spennende samarbeid mellom vår virksomhet og norsk idrett.

Frisk Asker ishockeyklubb er en av Norges mest suksessrike klubber, og har en lang historie med å utvikle talentfulle spillere. De har vunnet flere nasjonale titler, og har et stort og lidenskapelig fanmiljø. Klubben har også en sterk tilknytning til Asker og Bærum-området, og har alltid vært en viktig del av det lokale samfunnet.

Så hvorfor valgte ESO Entreprenør å samarbeide med Frisk Asker? For det første var det en naturlig match. Begge selskapene har en sterk tilknytning til Asker og Bærum-området, og begge er opptatt av å støtte lokalsamfunnet og utvikle unge talenter. ESO så dette som en flott mulighet til å øke synligheten og merkevaren sin.

– Samarbeidet handler ikke bare om å få mer synlighet. På lik linje med Frisk Asker er også ESO Entreprenør opptatt av å støtte lokalsamfunnet og utvikle unge talenter. ESO Entreprenør har allerede sponset flere aktiviteter og arrangementer som har hjulpet lokale talenter å utvikle seg og nå sine drømmer, sier daglig leder i ESO, Per Bruem